Healingmassage

Om behandlingen

Healingsmassage er en helkropsmassage. Her er fokusset på at give en afspændende kropsmassage. Det er en meget rolig massageform, som søger en dyb indre ro, for at kunne mærke sin krop og følelser bedre end før. Samtidigt er det et dybt redskab til personlig udvikling.

Jeg sørger for at reducere spændinger i kroppen, og at du har det godt i kroppen efter endt forløb. Når jeg udfører healingsmassage, bruger jeg blide strøg og energi fra sjælen. Jeg har gennem mange af mine timer som healingsmassør oplevet, at der kan dukke billeder eller tanker op, som du endda kan opleve stemningen fra et øjeblik eller en situation, du har været i.

Gennem min erfaring har jeg oplevet, at de situationer man oplever under massagen, tit er dem, der forårsager spændingerne. Ved hjælp af healingsmassage kan disse spændinger forsvinde. Det kan give dig tryghed i dig selv og i forhold til andre omkring dig.

Forstå sammenhængen mellem krop og sjæl med healingmassage

Healingsmassage kan hjælpe med at stressbehandle og til at få et større mentalt overskud. Det handler meget om, hvad der sker inde i sindet og hvilken betydning, det har for vores krop.

Gennem forskning er det bevist at man gennem healingsmassage, vil langt størstedelen opleve en positiv effekt.

Healingsmassage giver dig en unik mulighed for at forstå sammenhængen mellem kroppen, den fysiske, den mentale og den spirituelle side. Når forståelsen bliver skærpet, vil bearbejdelsen af spændingerne være det næste skridt – begge dele er en lige stor del af behandlingen.

Healingmassage priser

Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange sessioner af healingmassage du føler du har brug for. Jeg kan hjælpe dig til at finde ud af, hvorvidt du er har brug for mere eller ej. Men i sidste ende er det helt op til dig selv.

For en behandling koster det 750,- kr. For 90 minutter. Men ønsker du et længerevarende forløb, så spørg efter pris. Derefter vil der blive tilbudt 20% rabat.

Det vil sige, at prisen på din første klangmassage vil ligge på 750 kr. Efterfølgende vil priserne ligge på 600 kr.

Healingmassør med dig i centrum

For at du og jeg kan få en dybere forståelse af, hvad du har brug for, vil der være en samtale inden, samt efter hver behandling. Første fase er, at du fortæller om den situation, du er i nu, og efter vil vi sammen kunne få en større forståelse for, hvad der har ændret sig, og om nogle af spændingerne giver slip.

Herefter kan vi vurdere om, det har givet det, du har brug for, eller om der er brug for at komme dybere ind. Undervejs vil jeg altid sørge for at være opmærksom på, at vi arbejder med de ting, der vil have en positiv indflydelse på dig fremadrettet.

Healingsmassage er godt for:

  • Stress
  • Angst
  • Indre ro
  • Depression
  • Søvnproblemer
  • Selvudvikling
  • Livskriser
  • Sorg/tab
  • Tilstedeværelse i nuet

Det er vigtigt at huske på, at et healingsmassage forløb er meget individuelt, og påvirkningen er meget forskelig fra person til person. Det er vigtigt at behandlingen tilpasses dig, så du får det mest positive resultat. Der kan nemlig også være forskel på hvor mange behandlinger, du har brug for. Men dette vil vi i fællesskab finde ud af.

Den helt rigtige opskrift findes desværre ikke, og jeg kan ikke love, at jeg kan få dit problem til at forsvinde. Men jeg ved, jeg har gjort det før, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre det igen.

Kom fri fra spændingerne og få hverdagen tilbage

Hvis du kan se dig selv i nogle af de før nævnte ting, kan det være, healingsmassage er den behandlingsform, du mangler. Uden disse belastninger vil hverdagen se lysere ud og mere overskuelig.

Healingsmassage kan hjælpe dig med at få det bedre fysisk såvel som psykisk. Sidder du med en masse uafklarede spørgsmål til healingsmassage, eller lyder det som noget, du kunne tænke dig at prøve?

Så tag kontakt til mig for at høre mere om healingsmassage forløbet.

Kontakt mig i dag