Klangmassage

Klangmassage er en behandlingsform, hvor vi anvender  håndlavet klangskåle fra Tibet. Hver skål indeholder 7 metaller og har hver sin klang og vibration direkte på kroppen. 
Klangmassage får dig til at mærke en dyb meditativ afspænding i kroppen, og vil sammentid give dig en æstetisk oplevelse i form af terapeutisk harmoni. 
 
Tibetanske klangskåle blev brugt for over 3000 år siden og er i århundreder blevet anvendt af de buddhistiske munke, til meditation og opnåelse af en dybere bevidsthedstilstand.
Klangmassage er begyndt at blive mere udbredt i Danmark og har fået en voksende interesse hos bl.a. mange yogainstruktører.
 

Uddannet klangmassør

Jeg har selv taget uddannelsen som klangmassør hos Tom Hansen fra klanguniverset. Jeg har siden opbygget mange års erfaring med både klangmassage, healingsmassage og samtaleterapeut med speciale i yoga og drømmetydning. Jeg oplever ofte, at mange af mine kunder allerede efter første behandling, mærker en forskel.

Mange af mine kunder fortæller, at de kan mærke at de får mere energi og overskud og allerede efter den første nat kan mærke, at de sover dybere og roligere end hvad de plejer. Dette er effekten af klangmassage.

Den menneskelige krop består af millioner af celler, op til 80 % vand og mange kvadratmeter bindevæv

Hver lille del af koppen kan sidestilles med hukommelsen på en computer, hvor alt ligger gemt, og kan hentes frem alt efter behov. Også kroppen husker og opbevarer enhver oplevelse, positiv som negativ, der er hændt igennem livet. Oplevelserne ligger gemt forskellige steder i kroppen, og især de negative kan med tiden skabe voldsomme ubalancer og give problemer af forskellig art. Det kan eksempelvis være spændinger, smerter, sanseproblemer samt mange andre former for problematikker af såvel fysisk som psykisk ar

Slettede dokumenter på computeren er aldrig helt væk, de vil stadig være der, bare gemt dybere inde i systemet.

På nøjagtig samme vis kan man sagtens lægge de negative oplevelser i livet bag sig, ved ikke at tænke på dem eller ved at ”glemme” dem. Imidlertid ”glemmer” kroppen ikke, oplevelserne findes stadig, bare gemt dybt inde i det indre. Når man mindst venter det popper oplevelserne pludselig op igen i form af skavanker. Dette sker oftest, når kroppen bliver belastet af eksempelvis stress eller på anden måde overbebyrdet.

Har du en stresset hverdag? Klangmassage er et ideelt behandlingredskab

Man kan hurtigt som menneske miste overblikket og have en stresset hverdag, der til tider kan overtage styringen og sætte sig på kroppen. Klangmassage kan hjælpe dig med at få kontrollen og glæden tilbage i din krop og give ro og overblik.
Kroppen har ofte brug for at koble af nogle gange, det kan den med klangmassage og tonerne og viberationerne fra klangskålene, kommer kroppen i en rolig og afslappende tilstand.

 

Få en tid

 Klangmassage er effektivt imod: 

 • Tankemylder
 • Stress
 • Hovedpine
 • Angst
 • Tinnitus
 • Migræne
 • Maveproblemer
 • Søvnløshed
 • Depression
 • Skuldresmerter
 • Koncentrationsbesvær
 • Bækkensmerte 
 • Svimmelhed

Klangmassage er bl.a. med til at:

 • Styrke selvværd og livsglæde
 • Nedbryde stress
 • Give ro og afslapning i kroppen
 • Stimulere lyst til at være kreativ
 • Nedbryde tinitus og indre støj
 • Give en positiv indflydelse på selvbevidsthed
 • Give en bedre søvn
Klangmassage

Behandlingsformen med klangskåle er en terapiform hvor man anvender klange og vibrationer

Jeg tager altid udgangspunkt i det individuelle menneske, som jeg arbejder med, samt dennes udfordringer. Vi er alle sammen unikke, har forskellige behov, og derfor er det vigtigt, at vi arbejder med os selv.”
 
At have spændinger og blokeringer i kroppen, kan gå udover mange ting i vores hverdag og kan føles dybt frustrerende.  Heldigvis kan en klangmassage være med til at opløse disse spændinger og blokeringer. 
Man kommer til at mærke en afslapning i hele kroppen og man får fornemmelsen af at man synker helt dybt ind i sig selv.  
 

Gør dig selv den tjeneste og forkæl dig selv med en klangmassage

Vi glemmer tit at bruge tid på os selv, men det er enorm vigtigt at vi passer på os selv og fokuserer på at få det bedre, så vi kan give glæden videre til andre. 
 

En krop i ubalance kan hjælpes på vej via klangmassage, fordi vibrationerne går direkte ind, hvor der er behov for det og retter op på gamle skader og negative oplevelser. Når man kalder det klangmassage er det fordi, vibrationerne går dybt ind i kroppen og retter op på ubalancer. Klangene og vibrationer fra skålene skaber en fantastisk ro psykisk som fysisk.

Et godt udgangspunkt for kroppens egen evne til selv at heale. Et godt udgangspunkt for at opløse: stress, træthed, dårlig søvn, tanke myller, rastløshed.

Vi anvender håndlavet klangskåle fra Tibet. Hver skål indeholder 7 metaller og har hver sin klang og vibration. Ikke to skåle er ens, hver skål er en unik kilde til at genoprette den naturlige balance og harmoni i kroppen, så de selvhelbredende kræfter kan tage over og fungerer optimalt.

Efter din behandling med klangmassage er du mere end velkommen til at dele din oplevelse eller hvad de falde dig på sinde.

Du kan også bare sige tak for i dag.

Følg med på facebook

På min Facebook side kan du følge med i det seneste nye: både nye events der løbende tilføjes, billeder og meget andet.

Tag endelig et kig rundt på siden og huske at “synes godt om”.