Klang massage

Den menneskelige krop består af millioner af celler, op til 80 % vand og mange kvadratmeter bindevæv.

Hver lille del af koppen kan sidestilles med hukommelsen på en computer, hvor alt ligger gemt, og kan hentes frem alt efter behov. Også kroppen husker og lagerer enhver oplevelse, positiv som negativ, der er hændt igennem livet. Oplevelserne ligger gemt forskellige steder i kroppen, og især de negative kan med tiden skabe voldsomme ubalancer og give problemer af forskellig art. Det kan eksempelvis være spændinger, smerter, sanseproblemer samt mange andre former for problematikker af såvel fysisk som psykisk art.

Slettede dokumenter på computeren er aldrig helt væk, de vil stadig være der, bare gemt dybere inde i systemet.

På nøjagtig samme vis kan man sagtens lægge de negative oplevelser i livet bag sig, ved ikke at tænke på dem eller ved at ”glemme” dem. Imidlertid ”glemmer” kroppen ikke, oplevelserne findes stadig, bare gemt dybt inde i det indre. Når man mindst venter det popper oplevelserne pludselig op igen i form af skavanker. Dette sker oftest, når kroppen bliver belastet af eksempelvis stress eller på anden måde overbebyrdet

Få en tid

Behandlingsformen med klangskåle er en terapiform hvor man anvender klange og vibrationer

En krop i ubalance kan hjælpes på vej via klangmassage, fordi vibrationerne går direkte ind, hvor der er behov for det og retter op på gamle skader og negative oplevelser. Når man kalder det klangmassage er det fordi, vibrationerne går dybt ind i kroppen og retter op på ubalancer. Klangene og vibrationer fra skålene skaber en fantastisk ro psykisk som fysisk.

Et godt udgangspunkt for kroppens egen evne til selv at heale. Et godt udgangspunkt for at opløse: stress, træthed, dårlig søvn, tanke myller, rastløshed.

Vi anvender håndlavet klangskåle fra Tibet. Hver skål indeholder 7 metaller og har hver sin klang og vibration. Ikke to skåle er ens, hver skål er en unik kilde til at genoprette den naturlige balance og harmoni i kroppen, så de selvhelbredende kræfter kan tage over og fungerer optimalt.

Efter behandlingen er du mere end velkommen til at dele din oplevelse eller hvad de falde dig på sinde.

Du kan også bare sige tak for i dag.

Følg med på facebook

På min Facebook side kan du følge med i det seneste nye: både nye events der løbende tilføjes, billeder og meget andet.

Tag endelig et kig rundt på siden og huske at “synes godt om”.