Bestil nu

Kontakt mig – bestil nu

Har mine behandlinger, foredrag eller andet vakt din opsigt og ønsker du at høre nærmere?

Jeg udfører alle disse behandlinger på baggrund af min viden og uddannelse, og jeg kan se på mine patienter, samtidig med at de vender tilbage og fortæller hvor meget det hjælper dem.

Det gør mig glad at jeg ved, at jeg kan gøre hverdagen bedre/nemmere for andre, hvilket er en af grundene til, at jeg har valgt at gå ind i dette fag.

Stressen kan sidde i nakke, skuldre og ryggen. Det hele er sammenkoblet som én enhed, og det er derfor bedst at behandle det hele sammen, for den bedste behandling. Det løsner op og giver dig en bedre følelse i kroppen og du kan slappe mere af.

Hvis du ønsker at vide mere, kan du kontakte mig, så kan vi tage en uforpligtende snak. Hvis du ønsker at booke en tid, så kontakt mig eller udfyld vores kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Bestil nu – Du kan ringe på +45 61 34 06 81 eller skriv til mig på e-mail: karinblyt@gmail.com – så vender jeg tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Få en tid

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 

Helkropsmassage

Healingsmassage

Healingsmassage er en helkropsmassage. Her er fokusset på at give en afspændende kropsmassage. Desuden er det et dybt redskab til personlig udvikling.

Det er en meget rolig massageform, som søger en dyb indre ro, for at kunne mærke sin krop og følelser bedre end før. Jeg sørger for at reducere spændinger i kroppen, og at du har det godt i kroppen efter endt forløb.

Massage med klangskåle

Klangmassage

Klangmassage er en massageform, hvor der anvendes klangskåle. Disse skåle giver en dyb, balanceret og meditativ afspænding, og vil sammentid give dig en æstetisk oplevelse i form af terapeutisk harmoni

Til den massage anvendes der håndlavet klangskåle fra Tibet. Hver skål indeholder 7 metaller, og har hver sin klang og vibration direkte på kroppen. Derefter vil de højfrekvente vibrationer forplante sig ind i kroppen, og giver såvel fysisk som mentalt velvære.

Fokus på ro & balance

Yoga

Yoga er træning, hvor jeg har fokus på at styrke kroppen ved at bygge muskler, samt at skabe smidighed. Dette er grundstenen for at have ro i krop og balance. Ydermere hjælper yoga på at finde ro i kroppen og reducere mentale udfordringer, og kan også afhjælpe smerter. Yoga er en blid og meditativ træningsform, der har fokus på små bevægelser, og selvindsigt.

Jeg tilbyder både yoga i hold, men også som din personlige træner