Om mig

Mit navn er Karin Blyt – og gennem hele mit liv har jeg søgt at finde ”mit autentiske jeg”. Jeg har fundet mig selv og min indre ro gennem healingsmassage, yoga og klangmassage.

Det er vigtigt for mig, at have benene på jorden, at finde sine potentialer frem og bruge dem optimalt. På denne måde finder man også sin indre ro, og ved, hvad man skal sige til og hvad man skal sige fra overfor. På den måde bliver livet meget lettere.

Jeg er uddannet healings massør og samtaleterapeut med speciale i yoga og drømmetydning. Uddannelsen har jeg taget på www.kilden.dk.

Derudover har jeg, sammen med min mand, uddannet mig som klangmassør hos Tom Hansen www.klanguniverset.dk

Jeg tager altid udgangspunkt i det individuelle menneske, som jeg arbejder med, samt dennes udfordringer. Vi er alle sammen unikke, har forskellige behov, og derfor er det vigtigt, at vi arbejder med os selv. Jeg oplever selv den ro, det giver at kende sig selv, og undgår svære udfordringer fordi jeg er opmærksom på hvad der rører sig inde i mig selv.

Når jeg arbejder, bruger jeg chakra energi samt min intuition, og tager ofte mine forskellige redskaber (f.eks. klangskålene) i brug i behandlingen.

Få en tid

Gennem mine behandlinger vil du opleve, at du er i centrum. Du får nærvær og ro til at komme frem til dit autentiske jeg. Jeg giver dig de værktøjer, som vil gøre dit liv nemmere.

Følg med på facebook

På min Facebook side kan du følge med i det seneste nye: både nye events der løbende tilføjes, billeder og meget andet.

Tag endelig et kig rundt på siden og huske at “synes godt om”.