Om mig

Om mig

Det er ingen hemmelighed, at enhver person vil opleve mod- og medgang i løbet af sit liv. De fleste mennesker vil komme til at opleve modstand af en art. Men det er vigtigt, at have benene på jorden og finde sine styrker, selv i de svære tider.

Mit navn er Karin Blyt – og jeg har selv oplevet effekten af modgang på min egen krop. Til sidst fik jeg nok af, at udfordringerne blev ved med at plage mig om og om igen. Gennem en masse hårdt arbejde om at finde mig selv og den indre ro, har jeg fundet min egen metode og styrke til fornyelse af min energi i hverdagen og weekenden.

På grund af at jeg selv har oplevet en masse svære perioder og udfordringer på egen krop, har det gjort mig mere opmærksom på, at en masse lider af lignende problemer. Hvorfor jeg sætter en ære i at hjælpe andre med redskaber for at komme igennem livets kriser.

Helkropsmassage

Healingsmassage

Healingsmassage er en helkropsmassage. Her er fokusset på at give en afspændende kropsmassage. Desuden er det et dybt redskab til personlig udvikling.

Det er en meget rolig massageform, som søger en dyb indre ro, for at kunne mærke sin krop og følelser bedre end før. Jeg sørger for at reducere spændinger i kroppen, og at du har det godt i kroppen efter endt forløb.

Massage med klangskåle

Klangmassage

Klangmassage er en massageform, hvor der anvendes klangskåle. Disse skåle giver en dyb, balanceret og meditativ afspænding, og vil sammentid give dig en æstetisk oplevelse i form af terapeutisk harmoni

Til den massage anvendes der håndlavet klangskåle fra Tibet. Hver skål indeholder 7 metaller, og har hver sin klang og vibration direkte på kroppen. Derefter vil de højfrekvente vibrationer forplante sig ind i kroppen, og giver såvel fysisk som mentalt velvære.

Fokus på ro & balance

Yoga

Yoga er træning, hvor jeg har fokus på at styrke kroppen ved at bygge muskler, samt at skabe smidighed. Dette er grundstenen for at have ro i krop og balance. Ydermere hjælper yoga på at finde ro i kroppen og reducere mentale udfordringer, og kan også afhjælpe smerter. Yoga er en blid og meditativ træningsform, der har fokus på små bevægelser, og selvindsigt.

Jeg tilbyder både yoga i hold, men også som din personlige træner

Mit forløb

Jeg er uddannet healings massør og samtaleterapeut med speciale i yoga og drømmetydning. Uddannelsen har jeg taget på www.kilden.dk.

Derudover har jeg, sammen med min mand, uddannet mig som klangmassør hos Tom Hansen www.klanguniverset.dk

Gennem mit forløb vil jeg altid tage udgangspunkt i dig og dine udfordringer. Ingen er ens, derfor vil dine udfordringer heller ikke være de helt samme som andres udfordringer. Nogle udfordringer kan minde om hinanden, men det er ikke ens betydning med, at I skal have samme råd og hjælp.

Vi er alle sammen unikke, har forskellige behov, og derfor er det vigtigt, at vi arbejder med os selv. Jeg oplever selv den ro, det giver at kende sig selv, og undgår svære udfordringer, fordi jeg er opmærksom på, hvad der rører sig inde i mig selv.

Når jeg arbejder, bruger jeg chakra energi samt min intuition, og tager ofte mine forskellige redskaber (f.eks. klangskålene) i brug under behandlingen.

Clear
Cache