YOGA - Personlig træner

I den individuelle yogatime, tager jeg udgangspunkt i dine personlige udfordringer, og du får således større udbytte af træningen.

Personlig YOGA

Yoga er godt for krop og sjæl. Det har en helende effekt på dit sind. Og det hjælper dig med at smide de ekstra kilo på kroppen. Udbyttet er derfor rigtig stort for dig når du vælger den personlige træning.

Denne træningsform er helt sikkert et af de mest udbredte og du støder på det mange steder, b.la. i træningscentre. Den helt store forskel er, at hos mig kan du vælge personlig træning i yoga. Det betyder for dig at træningen bliver helt tilpasset dig og vi udvælger øvelser der rammer netop dit personlige mål.

Det andet gode ved yoga er at det ikke kræver noget udstyr og kan laves hvor som helst, bare du har de rette øvelser og tilgang. Og det er netop disse 2 ting jeg kan tilbyde dig ved personlig træning af yoga. Jeg hjælper dig med øvelser der lindrer netop dine smerter, hvad end det er fysisk eller psykisk.

Personlige mål

Vi sammensætter dine personlige mål. Hos mig tager vi udgangspunkt i dig. Det kan være at du har en masse stress og overbelastning af både krop og sind. Ud fra dine personlige udfordringer sammensætter vi mål som kan give dig lindring og hjælpe dig over på den anden side.

Fremtid

Efter nogle  personlig træning af yoga sammen med mig, er du blevet klogere på hvordan du kan hjælpe dig selv i fremtiden. Det er selvfølgelig en proces, og du skal regne med at det ikke kun kræver en enkelt lektion. Men som processen forløber, vil du føle dig stærkere både i krop og sind, og derfra tilpasser vi sammen den personlige træning, sådan at vi hele tiden har målet for øje.

Kontakt Karin Blyt og start din personlige bedring

Som udgangspunkt foregår træningen hos mig. Start din personlige rejse hos mig i dag.
Jeg tilbyder også at lave dette som event i dit firma, hvor jeg kommer ud og laver yoga med dine ansatte. Det kan skabe bånd mellem dine medarbejdere, men også være lindrende for den enkelte medarbejder.

Kontakt mig på telefon 61 34 06 81 eller email karinblyt@gmail.com for at høre mere eller for at deltage i en prøvetime.

Få en tid

Healingsmassage er godt for:

  • Stress
  • Angst
  • Indre ro
  • Depression
  • Søvnproblemer
  • Selvudvikling
  • Livskriser
  • Sorg/tab
  • Tilstedeværelse i nuet

Behandlingsforløb

Et behandlingsforløb kan strække sig over flere gange alt efter behov. Det er hver gang en individuel vurdering.

I min behandling vil jeg være meget opmærksom på at vi når og arbejder med de ting der kan gøre det godt for dig fremadrettet.

Følg med på facebook

På min Facebook side kan du følge med i det seneste nye: både nye events der løbende tilføjes, billeder og meget andet.

Tag endelig et kig rundt på siden og huske at “synes godt om”.