Personlig træner

Personlig træner – kom ned i gear

Til daglig jonglerer vi med alt fra arbejde, myldretid og hvad vi skal have til aftensmad. Det kan derfor være svært at komme ned i gear, og mange føler sig stresset. Stresset fra hverdagen kan påvirke os individuelt, og der er massere af opgaver at kaste sig over både på arbejdet og der hjemme.

Men det vigtigt at skrue ned og koble fra ind imellem, så vi ikke mister overblikket og netop bliver stresset. Kroppen og sindet har brug for at blive stimuleret, og det kan yoga hjælpe, samt sørge for vi ikke løber tør for batteri.

Har du mod på at starte din nye rejse mod en stærkere krop og sind, eller ønsker du at deltage i en prøvetime, er dette selvfølgelig også en mulighed.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Som personlig træner hjælper jeg dig med at genoprette balancen mellem krop og sind ved hjælp af yoga. Det giver dig mere ro i kroppen, og vender opmærksomheden indad, så du kan mærke, hvad der rører sig i dig. Gennem yogaen sørger jeg for at at give dig et pusterum til den travle hverdag. Samtidigt hjælper jeg dig med at give dig selv et større overskud. Dette resulterer i du har mere tid til at fokusere, og bruge tiden optimalt på det du holder af, med dem du holder af.

Træningen foregår hos mig. Men når vejret tillader det, benytter jeg mig af de rolige omgivelser omkring slotssøen i Hillerød. Det kan nemlig give en rigtig positiv effekt, at være i naturen. Eksempelvis giver det en dybere indre ro, og muligheden for at indånde den rene luft. Derudover er det med til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Desuden er yoga rigtig godt for meget andet, end blot at komme ned i gear. Yoga har utroligt mange positive indvirkninger både på krop og sind. Her kan du læse mere, om hvad yoga er godt for – 7 gode grunde til at begynde på yoga.

Personlg yoga

Yoga er godt for krop og sjæl, og har en healende effekt. Desuden kan det hjælpe dig med at smide de ekstra kilo på kroppen. Derfor vil jeg i den individuelle yogatime, tage udgangspunkt i dine personlige udfordringer, behov og ønsker. Du vil således få en større udbytte af træningen.

Hos mig tager vi udgangspunkt i dig, sammen sammensætter vi en række personlige mål, som du ønsker at gennemføre. Det kan være:

  • Du ønsker at komme af med din stress
  • Ønsker at lindre smerte både i krop og sind
  • Eller blot at tabe et par kilo.

Derefter sørger jeg for at tilpasse den personlig træning, og udvælger de øvelser, der tilgodeser dine personlige mål, så vi til sidst kan få dig over på den anden side.

Træningen vil foregå i dit tempo, og vil være skræddersyet til din hverdag. Jeg sørger for en sjov og motiverende undervisningen, så du kan fordybe dig i yogaen, og føle dig mindre stresset.

Yoga med dig i centrum

Jeg tilbyder personlig træning for alle. Ingen mennesker er ens, og det gælder også, når det kommer til yoga. Så om du foretrækker en yogaform med mere dynamik og hastighed eller i et roligt tempo med fokus på stillingerne. Jeg giver dig muligheden for at fokusere, med din foretrukne yogaform.

Efter et forløb med personlig træning af yoga, vil du være i stand til og klogere på, hvordan du kan hjælpe dig selv fremadrettet. Dette er selvfølgelig ikke en proces, som kommer over en enkelt undervisningstime.

Du må derfor forvente, at hvis du ønsker at opnå dette, er det nødvendigt med mere end en yoga undervisning. Men som processen forløber, vil du føle dig stærkere både i krop og sind, og under forløbet tilpasser jeg træningen, så vi hele tiden har målet for øje.

Lad mig hjælpe dig

Vil du have en personlig træner i Yoga, der kan gøre din hverdag bedre og nemmere? Så kontakt mig allerede i dag.

Start din personlige rejse hos mig i dag. Jeg tilbyder også at lave dette som event i dit firma, hvor jeg kommer ud og laver yoga med dine ansatte. Det kan skabe bånd mellem dine medarbejdere, men også være lindrende for den enkelte medarbejder.

Kontakt mig på telefon 61 34 06 81 eller via mail karinblyt@gmail.com for at høre mere eller for at deltage i en prøvetime. Lige nu tilbyder ved køb af et klippekort med 3 klip, koster det 700 kr.

Kontakt mig i dag

Clear
Cache