Prisliste

Mine priser

Healingsmassage 90 min

600 KR

Derefter vil der blive tilbudt 20% rabat, hvilket svarer til en pris på 600 Kr.

Klangmassage 60 min

650 KR

Derefter vil der blive tilbudt 20% rabat, hvilket svarer til en pris på 520 Kr.

Klangmassage for par 90 min

900 KR

Det vil sige, at prisen ligger på 900 Kr. for første session. Derefter vil der blive tilbudt 20% rabat, hvilket svarer til en pris på 720 Kr.

Yoga personlig træner 60 min

700 KR

Ved køb af et klippekort med 3 klip koster det 700 kr.

Klangmedition (medlem)

150 KR

 

Healingmassage 60 min

550 KR

Psykoterapeutisk massage (30 min)

10% rabat på 250 Kr

Godt mod spændingshovedpiner og migræner

Psykoterapeutisk massage (1 time)

10% rabat på 475 Kr

Godt mod spændingshovedpiner og migræner

Yoga undervisning på hold priser

150 KR

  • Mandag 10.00 – 11.30 ​
  • 4 gange om måneden
  • Afslapning med klang
  •  Rabat på klangmassage
  •  Facebook events
  •  Adgang til center for mindfullness arrangementer
  • Kræver medlemsskab hos Center For Mindful Living

Om yoga holdet

Sted
Frivilligcenteret
Fredensvej 12C
Hillerød

Vigtigt
Kræver medlemskab hos Center For Mindful Living

Bestil nu
Klik her for at bestille tid.

Lidt om holdet

Jeg har dyrket yoga siden jeg var helt ung, og med tiden har jeg kunne mærke på egen krop, hvor godt og vigtigt det er at holde det ved lige. Gennem yoga har jeg og mine klienter erfaret på egen krop, en følelse af fysisk og psykisk indre ro, og en forøget smidighed. Det kan tilsammen give dig en masse lettelse bl.a. ved at føle sig yngre, reducere stress og muligheden for at komme af med tankemylder.

Jeg kan klart anbefale at dyrke yoga, og jeg vil gøre det indtil jeg ikke kan mere. Jeg har undervist det i mange år, jeg ved hvad der virker, og hvad der skal til for, at alle kan være med.

Helkropsmassage

Healingsmassage

Healingsmassage er en helkropsmassage. Her er fokusset på at give en afspændende kropsmassage. Desuden er det et dybt redskab til personlig udvikling.

Det er en meget rolig massageform, som søger en dyb indre ro, for at kunne mærke sin krop og følelser bedre end før. Jeg sørger for at reducere spændinger i kroppen, og at du har det godt i kroppen efter endt forløb.

Massage med klangskåle

Klangmassage

Klangmassage er en massageform, hvor der anvendes klangskåle. Disse skåle giver en dyb, balanceret og meditativ afspænding, og vil sammentid give dig en æstetisk oplevelse i form af terapeutisk harmoni

Til den massage anvendes der håndlavet klangskåle fra Tibet. Hver skål indeholder 7 metaller, og har hver sin klang og vibration direkte på kroppen. Derefter vil de højfrekvente vibrationer forplante sig ind i kroppen, og giver såvel fysisk som mentalt velvære.

Fokus på ro & balance

Yoga

Yoga er træning, hvor jeg har fokus på at styrke kroppen ved at bygge muskler, samt at skabe smidighed. Dette er grundstenen for at have ro i krop og balance. Ydermere hjælper yoga på at finde ro i kroppen og reducere mentale udfordringer, og kan også afhjælpe smerter. Yoga er en blid og meditativ træningsform, der har fokus på små bevægelser, og selvindsigt.

Jeg tilbyder både yoga i hold, men også som din personlige træner