Stress behandlinger

Stress er alvorligt og må ikke undervurderes

Er din hverdag blevet fyldt med stress og kører det hele i overhalingsbanen? Har du brug for at kunne håndtere hverdagens overhalingsbane? Eller er du måske allerede så tæt på et sort hul.

Kan du mærke nogle af det overstående eller har du andre symptomer, er det værd at overveje om du ikke bør gøre noget godt for dig selv nu. Måske kan vi nå at forhindre at det hele vælter sammen. 

Ved at få healingsmassage kommer du ned og finder dine potentialer og finder en hensigtsmæssig vej, så du bliver en bedre udgave af dig selv og får opnået dine mål.

Stressbehandling

Jeg tilbyder stressbehandlinger i flere former. Det er forskelligt hvad der virker på den enkelte, og her skal vi sammen finde den rette behandlingsform til dig. Stress er noget der sidder i både krop og sind, og det er vigtigt at huske på at behandle begge dele, da det ellers ingen effekt har. Og du skal regne med at det ofte er noget der sidder godt fast.

Jeg ønsker at hjælpe dig med at overkomme denne byrde det er at have stress siddende i krop og sind. Jeg løsner op for stressen, en behandling af gangen, og vi evaluere hver gang, hvad effekten har været og hvordan vi skal gøre næste gang.

Healingsmassage kan få tankemylderet og rodet i kroppen til at blive mindre. På den måde falder den stressede krop til ro et øjeblik, slapper mere af og healer. Jeg healer dig gennem massage og dit sind via den ro healingen giver.

Klangmassage skaber ro i krop og sjæl. Det giver dig tid til at dykke dybt ned og finde de følelser frem, som er skynd i overbelastningen. Massagen hjælper dig med at få det ud igennem kroppen. Klangene fra klangskålene skaber bølger i luften som du modtager gennem kroppen, men som i sidste ende virker i dit sind.

Kom af med stress

Stressbehandling kan være meget emotionelt, og det er ingen tvivl om at det er en proces der kræver kræfter og muligvis mange tårer. Det er vigtigt at du i processen giver slip og lader kroppen og sindet tale for sig selv. Det er ikke nemt, og det er noget vi kommer til at arbejde med sammen. Jeg vil være der til at guide og hjælpe, samt sørge for at du føler dig tryg gennem hele processen.

Så er du klar til at give slip på den tunge byrde, uroen i kroppen og slippe sindet fri? Kontakt mig i dag, jeg har erfaringen og rammerne til at hjælpe dig med stressbehandling.

Kontakt mig på telefon 61 34 06 81 eller email karinblyt@gmail.com for at høre mere eller for at deltage i en prøvetime.

Få en tid

Gennem mine behandlinger vil du opleve, at du er i centrum. Du får nærvær og ro til at komme frem til dit autentiske jeg. Jeg giver dig de værktøjer, som vil gøre dit liv nemmere.

Følg med på facebook

På min Facebook side kan du følge med i det seneste nye: både nye events der løbende tilføjes, billeder og meget andet.

Tag endelig et kig rundt på siden og huske at “synes godt om”.