Stressbehandling, stress er naturligt

Om behandlingen

Stress er ikke lig med man har travlt. Man kan sagtens have travlt uden at være stresset og stresset uden at have travlt.

Stress er noget vi har fra naturens side. Det er en beskyttelsesmekanisme, der sætter os i stand til at klare en ekstra belastning.

Når vi udsættes for pres, forventninger, krav eller belastninger, som overstiger de evner, ressourcer og muligheder, vi har for at løse situationen, øges vores niveau og sætter os i stand til, at kunne klare noget ud over det sædvanelige. Men hvis vi for bliver i denne tilstand i for lang tid, øges risikoen for at få stress.

Kom af med stress

Jeg ønsker at hjælpe dig med at overkomme denne byrde, det er at have stress siddende i krop og sind. Jeg lærer dig ikke at leve med din stress eller håndtere den. For et liv med stress er som en lang, ensom og opslidende overlevelsestur. Jeg løsner op for anspændelsen en stressbehandling ad gangen, og vi evaluerer hver gang, hvad effekten har været og hvordan vi skal gøre næste gang. Ved stressbehandling benytter jeg mig hovedsageligt af healingsmassage og klangmassage.

Healingsmassage kan få tankemylderet og rodet i kroppen til at blive mindre. På den måde falder den stressede krop til ro et øjeblik, slapper mere af og healer. Jeg healer dig gennem massage og dit sind via den ro healingen giver.

Klangmassage skaber ro i krop og sjæl. Det giver dig tid til at dykke dybt ned og finde de følelser frem, som er skyld i overbelastningen. Massagen hjælper dig med at få det ud igennem kroppen. Klangene fra klangskålene skaber bølger i luften, som du modtager gennem kroppen, men som i sidste ende virker i dit sind.

Oplever du stress symptomer?

Er din hverdag fyldt med stress og kører det hele i overhalingsbanen? Har du brug for at kunne håndtere hverdagens opgaver, eller er du måske allerede så tæt på det sorte hul? Så har du brug for en stressbehandling.

Symptomerne på stress er mange. Det er noget der sidder i både krop og sind. Det er derfor vigtigt, man behandler begge dele ved hjælp af stressbehandling, hvis det skal virke. Gennem mange års erfaring har jeg oplevet, at stress kan skyldes mange forskellige årsager, og stresssymptomerne kan se meget forskellige ud.

Det kan være arbejdsrelateret, psykisk stress i forbindelse med skilsmisse, langvarig stress i forbindelse med kronisk sygdom eller en traumatisk stress reaktion. Hos nogle vil det være de psykologiske symptomer, der fylder mest. De fysiske symptomer på stress kan være træthed og søvnproblemer, depression, koncentrationsbesvær og mange flere. Man opnår en stresstilstand, når nervesystemet har været overbelastet gennem længere tid, hvilket kan påvirke krop og sind.

Stressbehandling efter behov

Vi mennesker er forskellige og reagerer forskelligt på de samme begivenheder. Det der stresser dig, kan måske virke stimulerende for andre. Vores personlighed har stor betydning for, hvordan vi opfatter omgivelserne og reagerer på dem. For at undgå den skadeliges stress er det vigtigt at kende de mekanismer, der bestemmer, om netop du bliver stresset.

Stress og stressbehandling er derfor meget individuelt, og det skal det være. Ikke to stressramte er ens, og det kræver derfor ikke den samme behandling. Vi har alle forskellige baggrunde, vaner, tanke- og handlingsmønstre. Vi har alle levet forskellige liv, og bagagen kan være fyldt meget forskelligt.

Af den årsag er min stressbehandling tilpasset hver person og jeres hovedpiner.

Du er ikke alene

Det er vigtigt at huske på at alle kan blive ramt af stress, ingen er immune. Men vi har forskellige grænser for, hvornår vi decideret bliver stresset. Er du ramt af stress skal du vide, at du hverken er alene eller svag. Nogle mennesker kan bare holde til den overbelastning, der er årsagen til stress, længere end andre.

Faktisk er over 35.000 danskere sygemeldt på grund af stress hver dag, ifølge Stressforeningen. Desuden oplever over 430.000 danskere alvorlige stresssymptomer. Det er altså en væsentlig del af danskerne, der søger stressbehandling.

Du er derfor ikke alene om det, og husk på at det aldrig vil være din egen skyld, hvis du oplever stress. Men hvis du har identificeret, at du er meget stresset eller har stress, så bør du tage det alvorligt og søge hjælp, så du kan få det godt igen.

Lad mig hjælpe dig

Stressbehandling kan være meget emotionelt, og jeg ved det er en proces, der tager tid samt kræfter og muligvis mange tårer. Det er vigtigt at du under behandlingen lader kroppen og sindet tale for sig selv, du skal derfor lære at give slip. Jeg ved det ikke er nemt, men det er derfor, jeg er her til at hjælpe dig igennem.

Jeg sørger for, at du føler dig tryg gennem hele processen. Så hvis du er klar til at give slip på den tunge byrde, uroen i kroppen og slippe sindet fri. Kontakt mig i dag og vink farvel til stressen. Jeg har mange års erfaring med stressbehandling, og jeg ved hvad der skal til for at slippe fri med stressen.

Kontakt mig i dag