Yoga på små hold

Overvejer du om yoga er noget for dig, men synes du, at mange mennesker på et hold, ikke lige er dig?

Jeg har løsningen til dig. Yoga i små hold, med fokus på dig og dit velvære. Jeg kan hjælpe dig at finde ro i kroppen og reducere mentale udfordringer.

 

Yoga – body and mind

Yoga er – i alt sin grundlæggende enkelthed – træning. Vi træner og styrker kroppen, bygger muskler og skaber smidighed. Dette er alt sammen grundstenen for at have en krop i ro og balance. Yoga kan især også afhjælpe smerter i kroppen.
 
Yoga undervisningen er også træning for sindet. Det styrker dit mentale jeg, skaber velvære og kan også reducere stress symptomer. Yoga har særligt vist sin effekt på den mentale energi og følelsen af kontrol.
 
De forskellige stillinger i yoga har hver især en effekt på enten krop eller sind. Det er også en af årsagerne til, at jeg laver små hold, da det netop giver mig mulighed for at tilpasse undervisningen til dig, og gå i dybden med det, som du har brug for at lindre.
 
På denne måde kommer du hele din krop og dit sind rundt, hvis du dyrker yoga, og med mine små hold er du sikker på, at du får arbejdet med præcis dit problem.
Du vil lære yoga på et let niveau, samt vejrtræknings øvelser, som især er gode at have med sig i en travl hverdag. 

Yoga i små hold

Hos mig er Yoga mere end bare bevægelser. Med vores små hold kan kan vi nemlig tage udgangspunkt i dig og holder fokus på, hvad du skulle have af problematikker. Hvad end det er sind eller krop, så kan Yoga hjælpe dig.
 
Yoga er blid og meditativ trænings form, som har fokus på små bevægelser samt virkelig at mærke efter. Yoga undervisning kan gøre en meget stor forskel for dig, din krop og dit sind.
Jeg har valgt at lave små hold, så vi i grundighed kan finde frem til det der generer lige præcis dig. Det er vigtigt for mig at lave små hold, sådan prioriterer jeg at alle kan være med, og at skabe en hyggelig atmosfære samt at alle på holdet føler sig velkomne og tilpasse. 
 
I undervisningen på vores små hold, arbejder vi med bolde og elastikker, disse remedier er med til at styrke dig og hjælpe dig af med dine problematikker.
 

Vibrationer fra klangskålene

Under yoga undervisningen, vil de skønne vibrationer fra klangskålene, berolige os. Dette har en healende effekt og underbygger yogaens kunst i at styrke dit fysiske og psykiske jeg. Vibrationerne har både positiv effekt på voksne og babyer.
 
Disse vibrationer når helt derind, hvor man hverken kan nå fysisk og ej heller træne.
Kombinationen af yoga og vibrationerne fra klangskålene, skaber den ideélle balance til at styrke krop og sind.
Hvis du tænker at vibrationerne fra klangskålene kan bidrage positivt til dit sind, kan klangmassage være interessant for dig, læs mere om klangmassage.
 

Få en tid

Bemærk: Medlemsskab af Center for Mindful Living er påkrævet. Prisen er 200 kr. månedligt (mulighed for deltagelse i flere af centerets aktiviteter inkluderet).

Opstart af yoga og klangmeditation

Har du mod på at starte din nye rejse mod stærkere krop og sind og synes du at yoga i små hold, lyder som det, du har manglet i din hverdag,
så er dette yoga hold helt sikkert noget for dig.
 
Ønsker du at deltage i en prøvetime, er dette selvfølgelig også en mulighed. 
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 61 34 06 81 eller via email karinblyt@gmail.com – for at hører mere eller booke en tid. 

Følg med på facebook

På min Facebook side kan du følge med i det seneste nye: både nye events der løbende tilføjes, billeder og meget andet.

Tag endelig et kig rundt på siden og huske at “synes godt om”.