Yoga undervisning

Yoga undervisning med forskellige redskaber i brug

Hos mig er yoga mere end bare bevægelser. Med min yoga undervisning har jeg fokus på dig og dine problematikker. Hvad end det er fysisk eller psykisk. I mine yoga hold prioriterer, jeg at alle kan være med, og at skabe en hyggelig atmosfære samt at alle på holdet føler sig velkomne.

Når vejret tillader det, benytter jeg mig af de rolige omgivelser omkring slotssøen i Hillerød. At være i naturen giver en dybere indre ro, og muligheden for at indånde den rene luft, er med til at gøre oplevelsen endnu bedre.

I min yoga undervisning benytter jeg mig af forskellige redskaber. Heriblandt bolde og elastikker, da disse remedier er med til at styrke dig og hjælpe dig af med dine problematikker.

Jeg benytter mig også af klangskåle, da vibrationerne fra skålene har en healende og beroligende effekt på os, og underbygger yogaens kunst i at styrke dit psykiske og fysiske jeg.

Hvad er yoga?

Helt konkret betyder yoga “forening af det individuelle med det universelle”. Altså når vi som menneske har ro og balance, bliver vi automatisk forenet med vores omgivelser. Det er ligeså meget en livsfilosofi, eller en guideline der giver os redskaber til at leve et sundt og positivt liv. Et redskab der kan hjælpe os til at komme tilbage til vores natur, så vi bliver glade og sunde.

Men i sin enkelthed er yoga “bare” træning. Træning hvor der er fokus på at styrke kroppen ved at bygge muskler samt smidighed. Dette er grundstenen for at have ro i krop og balance. Ydermere hjælper yoga på at finde ro i kroppen og reducere mentale udfordringer, og kan også afhjælpe smerter. Yoga er en blid og meditativ træningsform, der har fokus på små bevægelser, men det handler ligeså meget om at mærke efter.

Har du mod på at starte din nye rejse mod en stærkere krop og sind, eller ønsker du at deltage i en prøvetime, er dette selvfølgelig også en mulighed.
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 61 34 06 81 eller via e-mail karinblyt@gmail.com – for at hører mere eller booke en tid.

Yoga med dig i centrum

De forskellige stillinger der gøres brug af i undervisningen har hver især en effekt på enten krop eller sind. Derfor tilrettelægger jeg altid min undervisning, da det giver mig den bedste mulighed for, at kunne tilgodese hver person, og gå i dybden med det, som du har brug for. På denne måde sørger jeg for at du kommer rundt om hele din krop og dit sind.

Vibrationer fra klangskålene når helt derind, hvor man hverken kan nå fysisk og heller ikke træne. Kombinationen mellem klangskålene og yogaen, skaber den perfekte balance til at styrke krop og sind. Lyder effekten af klangskålene som noget der kunne hjælpe dig til et positivt sind, kan det være klangmassage, ville være interessant for dig.

Med min yoga undervisning kan jeg garantere dig for, at du får arbejdet med præcis dit problem. Du vil lære yoga på forskellige niveauer ud fra dine behov, samt vejrtrækningsøvelser, som er gode at tage med sig, hvis man har en travl hverdag.

Hvad er yoga godt for?

Det siges, at yoga kan virke som magi på krop og sind. Men hvad er det helt præcis du får ud af yoga? Yoga er godt for en helt masse ting, måske endda ting du ikke vidste yoga var godt for. Du kan derfor med fordel vælge yoga, som din foretrukne motionsform. Jeg giver dig her 7 gode grunde til begynde på yoga.

 

1. Reducering af angst og stres

Når du dyrker yoga bliver man meget fokuseret på sit åndedræt og på at trække vejret roligt, dybt og helt ned i maven. Dette har en dæmpende virkning på stress, angst og depression, fordi yoga aktiverer den parasympatiske nervesystem. Det er det system, der sørger for at berolige kroppen, når den er stresset.

2. Styrke og smidighed

Hvis du træner yoga regelmæssigt, vil du hurtigt kunne opleve, at din krop bliver mere smidig. De krævende stillinger og stræk, styrker nemlig din smidighed. Det gavner selvfølgelig også dine muskler, når du skal ud i de krævende stillinger, men det gavner også dine led, sener og knoglestruktur.

3. Bedre søvn

 

Hvis du dyrker yoga regelmæssigt, vil du opleve du har lettere ved at falde i søvn om aftenen. Det skyldes primært det meditative aspekt. Nogle yogaformer vil ikke have denne effekt, da nogle former for yoga får dit hjerte til at banke hurtigere og giver sved på panden. Men med min yoga undervisning vil du opleve denne effekt, da det er en roligere yogatime med pauser mellem stillingerne.

Yoga priser

Yoga undervisning på hold koster dig 150,- kr. om måneden. Du får adgang til 4 undervisninger om måneden hver mandag fra 11:00 – 12:00. Derudover får du adgang til en masse andre fordele som rabatter og Facebook events.

OBS! Medlemskab af Center for Mindful Living er påkrævet. Prisen er 200,- kr. månedligt (det giver dig mulighed for at deltage i flere af centerets aktiviteter)

Lad mig hjælpe dig

Har du mod på at starte din nye rejse mod stærkere krop og sind, og synes du at yoga i hold, lyder som det, du har manglet i din hverdag?

Så er dette yoga hold helt sikkert noget for dig.

Ønsker du at deltage i en prøvetime, er dette selvfølgelig også en mulighed.
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 61 34 06 81 eller via mail karinblyt@gmail.com – for at hører mere eller booke en tid.

Kontakt mig i dag